Welkom bij Koning Vastgoed,
een nieuw vastgoedkantoor in de Oostrand van Antwerpen en 't stad zelf.

Na 7 jaar als bediende te hebben gewerkt in de Antwerpse vastgoedwereld, was het voor Tom tijd voor de grote stap: een eigen vastgoedkantoor.


NÓG EEN VASTGOEDKANTOOR, HOOR IK U DENKEN...

Inderdaad! Want zoals een bevriend projectontwikkelaar me zei: 

"er zijn al veel te veel vastgoedkantoren, maar voor een écht goed kantoor is er altijd plaats"
.

Want dat is wat we willen zijn: een écht goed vastgoedkantoor.

Daarom zullen we in alles wat we doen onze 5 waarden uitdragen: 
betrouwbaar, eerlijk, betrokken, gepassioneerd én menselijk
.


Bedenk trouwens dit: door te werken met een kleinschalige speler haalt u niet alleen meer persoonlijke aanpak in huis,
u ondersteunt zo ook de droom van een ambitieuze zelfstandige.


Hartelijke groeten

TomONZE DIENSTEN

VERKOOP: wij ontzorgen u van A tot Z. Zo starten we met een betrouwbare waardebepaling en stellen vervolgens uw pand zo aantrekkelijk mogelijk te koop. Wij organiseren kijkmomenten en informeren kandidaat-kopers tot in de details. Intussen zorgen we dat de hele papierwinkel op orde is. We verzorgen als tussenpersoon de onderhandelingen tussen koper en verkoper. We stellen een juridisch sluitende verkoopovereenkomst op. Tot slot zijn we ook bij de akte aanwezig, om de verkoop proper af te sluiten. Zo moet u enkel nog beslissen of u akkoord gaat met de geboden prijs, en voor de rest hebt u geen zorgen.

VERHUUR: ook hier ontzorgen wij u van begin tot einde. We stellen de woning professioneel te huur en organiseren bezichtigingen met kandidaten. We doen een volledige solvabiliteitscheck van kandidaat-huurders en stellen een bindende huurovereenkomst op. Vervolgens regelen we het papierwerk i.v.m. de huurwaarborg en de meters van de nutsvoorzieningen. Tot slot zorgen we ook voor de registratie van de relevante documenten.

SCHATTING: geen duizelingwekkende schattingen met de natte vinger, maar wel betrouwbare en onderbouwde waardebepalingen van uw vastgoed. Aan de hand van vergelijkingspunten van recente verkopen en huidig aanbod stellen we een onderbouwd en eerlijk rapport op, dat we u ook volledig toelichten. Bij ons dus geen onrealistische schattingen en commerciële prietpraat om u als klant binnen te hengelen, maar wel een eerlijke toelichting van iemand die de regio door en door kent.

RENTMEESTER: wil u als investeerder zorgeloos van uw rendement genieten, dan geeft u het privaat beheer van uw vastgoed aan ons uit. Wij zorgen voor alles: correcte inning van de huurgelden, indexatie, opvolgen van herstellingen, opvragen van de nodige offertes, eventueel aanmanen van wanbetalers, enzovoort. Zo hoeft u nergens nog iets van aan te trekken, want wij zijn het aanspreekpunt voor uw huurder!

GRATIS SCHATTING

GRATIS SCHATTING

Gratis schatting
Nieuwe syndicus nodig?

Nieuwe syndicus nodig?

Syndicusofferte

Twijfel je nog?

Bekijk hier onze beoordelingen!

We zijn zeer tevreden!
"Wij zijn zeer tevreden voor de correcte en duidelijke manier waarop jij de verhuring hebt begeleid en afgerond. We hebben een goed gevoel bij de nieuwe huurder. "
Blij terug te zijn!
"Merci alvast voor de goede samenwerking dit jaar. Ik ben blij dat ik met mijn immo terug bij jou in portefeuille zit! "
Steekt er met kop en schouders boven uit!
"Heb recent - vorige week - mijn appartement in Deurne verkocht en beroep gedaan op de diensten van Koning Vastgoed. Ik ben zéér tevreden van hun manier van werken, super persoonlijke service van A tot Z en hun professionele aanpak !!!! 👏👍👏👍 Kreeg waar voor m’n geld. Ik kan dit kantoor alleen maar aanbevelen, steekt met kop en schouders boven de massa van makelaars !!!! ... "
Netjes ontvangen en begeleid
"Ik ben netjes ontvangen en heb uitgebreide uitleg ontvangen. "
Bedankt!
"Erg betrouwbare en hulpvaardige makelaar. Staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. "
B
Bedankt voor alles!
"Vlot en professioneel. Bedankt voor alles! "
Ten zeerste aanbevolen!
"Wij bevelen koning Vastgoed ten zeerste aan nadat het kantoor succesvol voor ons 1 appartement en 2 huizen verkocht. De service van Tom De Koninck is niet alleen heel professioneel maar vooral ook - en dat was voor ons erg belangrijk - persoonlijk. Er werd naar ons geluisterd, wij kregen alle nodige informatie en begeleiding die daarbij nodig was. Wij kunnen dit kantoor onder leiding van Tom De Koninck ten zeerste aanraden om een verkoop tot een succesvol einde te brengen. ... "
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Stagiair vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 514948 (Erkend in België) - Stagiair-vastgoedmakelaar-bemiddelaar
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)