Koning Vastgoed Antwerpen

Pastoor Van De Wouwerstraat 14
2600 Berchem
GSM.: 0495733824

Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.
Tom De Koninck
Tom De Koninck
Stagiair-vastgoedmakelaar
BIV 514.948
0495733824

Tom De Koninck heeft intussen ook 7 jaren ervaring op de teller. Met een masterdiploma communicatiewetenschappen startte hij in 2013 als marketing- en vastgoedbediende bij Ulvenhout Vastgoed. In 2015 nam hij de verantwoordelijkheid voor de makelaars- en rentmeesterafdeling op zich en bouwde zo kantoren uit in Antwerpen en 2 in Limburg. In de daaropvolgende jaren nam hij als commercieel manager ook de uitbouw van de beheerafdeling van Ulvenhout Beheer voor zijn rekening.

In 2021 startte Tom als stagiair voor het lokale Wijnegemse kantoor "De Woonwijzer" zijn stage, om voortaan als zelfstandig makelaar aan zijn carrière te timmeren. Hij doorliep een jaar stage met succes.

In 2022 was het echter tijd voor een volgende stap in zijn carrière en startte hij zijn eigen vastgoedkantoor, "Koning Vastgoed".

Twijfel je nog?

Bekijk hier onze beoordelingen!

We zijn zeer tevreden!
"Wij zijn zeer tevreden voor de correcte en duidelijke manier waarop jij de verhuring hebt begeleid en afgerond. We hebben een goed gevoel bij de nieuwe huurder. "
Blij terug te zijn!
"Merci alvast voor de goede samenwerking dit jaar. Ik ben blij dat ik met mijn immo terug bij jou in portefeuille zit! "
Steekt er met kop en schouders boven uit!
"Heb recent - vorige week - mijn appartement in Deurne verkocht en beroep gedaan op de diensten van Koning Vastgoed. Ik ben zéér tevreden van hun manier van werken, super persoonlijke service van A tot Z en hun professionele aanpak !!!! 👏👍👏👍 Kreeg waar voor m’n geld. Ik kan dit kantoor alleen maar aanbevelen, steekt met kop en schouders boven de massa van makelaars !!!! ... "
Netjes ontvangen en begeleid
"Ik ben netjes ontvangen en heb uitgebreide uitleg ontvangen. "
Bedankt!
"Erg betrouwbare en hulpvaardige makelaar. Staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. "
B
Bedankt voor alles!
"Vlot en professioneel. Bedankt voor alles! "
Ten zeerste aanbevolen!
"Wij bevelen koning Vastgoed ten zeerste aan nadat het kantoor succesvol voor ons 1 appartement en 2 huizen verkocht. De service van Tom De Koninck is niet alleen heel professioneel maar vooral ook - en dat was voor ons erg belangrijk - persoonlijk. Er werd naar ons geluisterd, wij kregen alle nodige informatie en begeleiding die daarbij nodig was. Wij kunnen dit kantoor onder leiding van Tom De Koninck ten zeerste aanraden om een verkoop tot een succesvol einde te brengen. ... "
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Stagiair vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 514.948 (Erkend in België)
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)