.

Onze tien beloftes. Zo onderscheiden wij ons van de rest.

.

1 EEN OPRECHTE, MENSELIJKE AANPAK

Los van het juridische, heeft een verkoop van vastgoed ook een belangrijke menselijke kant. Wij zijn de eerste om dit te begrijpen. U zet uw pand te koop waar u zich jaren thuis heeft gevoeld en lief & leed heeft gedeeld met familie en vrienden.

Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw verhaal.

Bij ons moet het niet allemaal snel, snel. Pas als u er zich klaar bij voelt schieten wij in actie. Uiteraard helpen we u doorheen het verkoopproces de juiste beslissingen te nemen.

Zo bewijzen we dat business gerust hand in hand kan gaan met een hartelijke, persoonlijke aanpak.

2 WIJ BLIJVEN GAAN, OOK ALS HET MOEILIJKER GAAT

Niet alle eigendommen verkopen even vlot. Soms is er een overaanbod, soms is de vraag eerder beperkt.

We leggen ook uit waaróm het niet altijd even vlot loopt. Onze correcte communicatie helpt u de juiste beslissingen te nemen. Uiteindelijk is paniek de slechtste raadgever.

Waar anderen het misschien snel opgeven, blijven wij doorgaan. We blijven actief op het verkoopdossier werken en denken na over alle mogelijkheden die tot verkoop zouden kunnen leiden.

Wij houden het hoofd koel en zorgen ervoor dat u geen overhaaste beslissingen neemt.

3 WIJ GAAN VOOR U TOT HET UITERSTE

U wenst uw woning natuurlijk aan een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. Maar zélf onderhandelen over de verkoop van uw eigendom waarmee u een emotionele band heeft is niet eenvoudig.

Met onze jarenlange ervaring én onderhandelingsvaardigheden onderhandelen wij voor u met de grootste passie, om een voor u zo hoog mogelijke prijs te bekomen.

Laat het onderhandelen daarom over aan specialisten die dit al bijna 10 jaar dagdagelijks doen!

Wij gaan tot het uiterste. Voor u!

4 WIJ STREVEN NAAR MAXIMALE KLANTENTEVREDENHEID

Als kleinschalig kantoor hechten we grote waarde aan klantentevredenheid. Want u bent als tevreden klant onze beste ambassadeur.

Afspraken nakomen, optimale communicatie en rapportering, eerlijke feedback, oprechte interesse in uw situatie, gedegen juridische kennis én grote toegankelijkheid, daar gaan we voor. Met deze aanpak leiden wij onze acties tot een succes.

En als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.

Wij beseffen trouwens erg goed dat een makelaar geen tientallen dossiers op een ernstige, doeltreffende manier kan beheren. Wij kiezen resoluut voor een beperkt aantal dossiers. Enkel zo kan de service waarop u recht hebt worden geleverd.

5 EEN EERLIJKE VERGOEDING VOOR EERLIJK WERK

We zijn ons heel erg bewust van de reputatie die onze sector - jammer genoeg - meedraagt.

De tijd dat makelaars veel geld voor weinig inspanningen konden vragen ligt gelukkig achter ons. Service, dienstverlening en klantgerichtheid zijn bij ons duidelijke beloftes.

Voor correcte dienstverlening mag gerust een eerlijke vergoeding staan. Daar zijn we van overtuigd.

Bij ons trouwens geen "te nemen of te laten" commissiebedrag. We spreken samen - jawel: samen - een correct commissieloon af voor de dienstverlening die u verkiest. Zo zijn alle partijen tevreden.

6 WIJ ZIJN HELEMAAL UP TO DATE EN INNOVEREN VOORTDUREND

De vastgoedwereld is in volle verandering. Het digitale is niet meer weg te denken uit onze sector. We omarmen dan ook alle technologieën die uw eigendom meer kansen geven op verkoop.

We zetten in op maximale visibiliteit: social media, virtuele tours, e-mail marketing ed. bieden ons de mogelijkheid om nog meer zichtbaarheid te geven aan uw pand.

Maar we leggen natuurlijk niet al onze eieren in 1 mand! De klassieke immokanalen, onze opvallende immoborden aan de gevel, flyers, ... ed. werken nog steeds erg goed.

Met maximale marketing zorgen we voor een spoedige verkoop aan een zo hoog mogelijke prijs.

7 CREATIVITEIT WEG VAN DE PLATGELOPEN PADEN

Er is niets mis met een klassieke aanpak van de verkoop. Dit concept heeft in het verleden haar meerwaarde reeds voldoende aangetoond.

Maar waarom uw verkoop niet anders aanpakken als het kan?

De mogelijkheden zijn er: biedingen onder gesloten omslag, een opendeurdag, een stille & discrete verkoop, ... U kiest welk concept u het best bevalt.

Uiteraard passen wij onze marketing en publiciteit aan.

Let wel, wij zullen steeds een eerlijke analyse maken van de slaagkansen. Niet elk pand is nl. geschikt voor een alternatieve aanpak. U kan echter op onze eerlijke feedback rekenen.

8 WIJ HANDELEN MET KENNIS VAN ZAKEN

Regelgeving en vastgoedwetten veranderen regelmatig en ook bouwtechnieken staan niet stil. .

Of het nu gaat over fiscaliteit, contractbepalingen of technische elementen, door het volgen van permanente opleidingen en bijscholingen zijn wij steeds mee met nieuwe wetgeving en trends.

Zo komt ook u niet voor verrassingen te staan.

Wij zorgen dus voor 100% sluitende én rechtsgeldige biedingen en verkoopovereenkomsten. Zo kan u met een gerust hart slapen en moet u zich geen zorgen maken dat de koop zou afspringen.

Wij houden ons kopke erbij!

9 LIEFDE VOOR HET VAK

Wij zijn oprecht gepassioneerd door vastgoed. Omdat het mensen verbindt. Omdat het ons bescherming en warmte biedt. Omdat het mensen "thuis" brengt.

"Een verkoper kan alles verkopen, of het nu een auto, een laptop of een kilo bloem is", hoor je vaak vertellen. Daar zijn wij het helemaal niet mee eens!

Bij ons komt de passie boven drijven, om mensen aan een nieuwe woonst te helpen waar ze zich ook écht thuis kunnen voelen. Want vastgoed gaat bij ons écht niet alleen om stenen, maar ook om mensen.

We love real estate!
Wij houden van vastgoed!

10 DAT IETSJE ÉXTRA ERBOVENOP, UIT GROTE DANKBAARHEID

Dankzij uw vertrouwen, gaan wij net nog ietsje harder dan de anderen.


WANT DENK ERAAN: DOOR IN ZEE TE GAAN MET EEN LOKALE, KLEINSCHALIGE SPELER HAALT U NIET ALLEEN EEN MEER PERSOONLIJKE AANPAK IN HUIS, MAAR ZO ONDERSTEUNT U METEEN OOK DE DROMEN VAN EEN AMBITIEUZE ZELFSTANDIGE.


U verdient zo onze eeuwige dankbaarheid.

Twijfel je nog?

Bekijk hier onze beoordelingen!

We zijn zeer tevreden!
"Wij zijn zeer tevreden voor de correcte en duidelijke manier waarop jij de verhuring hebt begeleid en afgerond. We hebben een goed gevoel bij de nieuwe huurder. "
Blij terug te zijn!
"Merci alvast voor de goede samenwerking dit jaar. Ik ben blij dat ik met mijn immo terug bij jou in portefeuille zit! "
Steekt er met kop en schouders boven uit!
"Heb recent - vorige week - mijn appartement in Deurne verkocht en beroep gedaan op de diensten van Koning Vastgoed. Ik ben zéér tevreden van hun manier van werken, super persoonlijke service van A tot Z en hun professionele aanpak !!!! 👏👍👏👍 Kreeg waar voor m’n geld. Ik kan dit kantoor alleen maar aanbevelen, steekt met kop en schouders boven de massa van makelaars !!!! ... "
Netjes ontvangen en begeleid
"Ik ben netjes ontvangen en heb uitgebreide uitleg ontvangen. "
Bedankt!
"Erg betrouwbare en hulpvaardige makelaar. Staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. "
B
Bedankt voor alles!
"Vlot en professioneel. Bedankt voor alles! "
Ten zeerste aanbevolen!
"Wij bevelen koning Vastgoed ten zeerste aan nadat het kantoor succesvol voor ons 1 appartement en 2 huizen verkocht. De service van Tom De Koninck is niet alleen heel professioneel maar vooral ook - en dat was voor ons erg belangrijk - persoonlijk. Er werd naar ons geluisterd, wij kregen alle nodige informatie en begeleiding die daarbij nodig was. Wij kunnen dit kantoor onder leiding van Tom De Koninck ten zeerste aanraden om een verkoop tot een succesvol einde te brengen. ... "